Sivvas Α.Ε. - Παραγωγή Εξοπλισμού Επεξεργασίας Κρέατος & Τροφίμων

Η Ιστορία της Εταιρίας

Σύντομη παρουσίαση της SIVVAS A.E.

H εταιρία SIVVAS A.E. ιδρύθηκε το 1992 και σήμερα ασκεί τις παρακάτω τέσσερις κύριες δραστηριότητες:

Παραγωγή Εξοπλισμού

Προμήθεια και εγκατάσταση παραγωγικού εξοπλισμού στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, καθώς και εξοπλισμό συσκευασίας κρέατος και τροφίμων γενικότερα. Σήμερα οι δραστηριότητες της SIVVAS A.E. συνίστανται σε πωλήσεις μεμονωμένων μηχανών επεξεργασίας κρέατος. Όπως επίσης και στο σχεδιασμό, παράδοση, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία πλήρων γραμμών σφαγής ζώων και εργοστασίων επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής κρεατοσκευασμάτων. Πιστεύουμε στην εξειδίκευση που βασίζεται στην εμπειρία και στην λεπτομερή προδιαγραφή.

Μείγματα Καρυκευμάτων

Παραγωγή και εμπορία μειγμάτων καρυκευμάτων, σαλτσών, dressings, μαρινάτων, υλικών επίπασης προτηγανισμένων προϊόντων και βοηθητικών υλών. Για τις ανάγκες της βιομηχανίας κρέατος, της βιομηχανίας τροφίμων, του κρεοπωλείου και της μαζικής εστίασης.

Υλικά Συσκευασίας

Εμπορία υλικών συσκευασίας που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: πλαστικά φιλμ, σακούλες κενού συρρικνούμενες, δισκάκια πλαστικά (περιέκτες), φυσικά έντερα, τεχνητά έντερα, πλαστικά τελάρα, πλαστικές παλέτες και παλετοκιβώτια.

Τεχνοοικονομικές Μελέτες

Σύνταξη τεχνοοικονομικών μελετών σε συνδυασμό με πενταετή τουλάχιστον επιχειρηματικά σχέδια. Για επενδύσεις αποκλειστικά στη βιομηχανία κρέατος, για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων από τις τράπεζες καθώς και επιχορηγήσεων από Εθνικά και Κοινοτικά προγράμματα.

Ως πρωτοπόρος στην Ελλάδα, η SIVVAS A.E. έχει οργανώσει και εξοπλίσει στις εγκαταστάσεις της μίας πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα δοκιμών και χώρο επίδειξης λειτουργίας μηχανημάτων “πιλοτικό εργοστάσιο”, για ανάπτυξη νέων συνταγών και προϊόντων για τους πελάτες της. Κάνουμε επίδειξη της λειτουργίας των μηχανημάτων, πριν την παράδοσή τους και αυτό βοηθάει ιδιαίτερα τους πελάτες της στις αποφάσεις τους.

Η επιτυχής ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SIVVAS A.E. ήταν ταχεία. Διότι οι δραστηριότητες της δεν περιορίζονται μόνο στην προμήθεια μηχανημάτων, αλλά και στην πρόταση ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η SIVVAS A.E. προσφέρει στους πελάτες της:

  1. Αρχιτεκτονικά και Μηχανολογικά σχέδια τα οποία καλύπτουν τις προδιαγραφές και απαιτήσεις των Εθνικών και των Διεθνών κανονισμών, όπως αυτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α.
  2. Σχεδιασμό πλήρων γραμμών παραγωγής, εξοπλισμών με εξειδικευμένα μηχανήματα.
  3. Πλήρεις τεχνοοικονομικές μελέτες που εξασφαλίζουν στους πελάτες της χρηματοδότηση και επιχορήγηση των επενδυτικών τους σχεδίων από Ευρωπαϊκά και Εθνικά κεφάλαια.
  4. Υπηρεσίες Διαχείρισης έργων που εξασφαλίζουν την έγκαιρη υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων.
  5. Πριν την εγκατάσταση, δίνουμε στον πελάτη, πλήρεις τεχνικές πληροφορίες , έτσι ώστε να καταστήσουμε αυτόν ενήμερο και ικανό να κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, έτσι ώστε να επιταχύνει και να διευκολύνει την εγκατάσταση που θα γίνει από τους δικούς μας έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς.
  6. Μετά την εγκατάσταση, το εξειδικευμένο προσωπικό της SIVVAS A.E. είναι στη διάθεση των πελατών της, για τεχνολογική βοήθεια και εκπαίδευση του προσωπικού της στη χρήση και συντήρηση του εξοπλισμού που παρέδωσε.
  7. Μία ομάδα από έμπειρους μηχανικούς επισκευών, ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και τις Βαλκανικές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η SIVVAS A.E, με έξι πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα επισκευών. Έτσι η SIVVAS A.E, εγγυάται ικανοποιημένους πελάτες και ενεργή προώθηση των πωλήσεων του εξοπλισμού των προμηθευτών της.
  8. Μια ομάδα από αυτούς (8) έμπειρους Τεχνολόγους Τροφίμων και δύο (2) έμπειρους με άριστες σπουδές μαγείρους, βοηθούν τους πελάτες μας, όχι μόνον στη χρήση και τον προγραμματισμό των μηχανών αλλά και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Είναι πολιτική μας να προωθούμε μόνον μηχανήματα, μείγματα καρυκευμάτων και υλικά συσκευασίας παραγόμενα μόνο από αξιόπιστους, πρώτης τάξεως προμηθευτές και κατασκευαστές. Έτσι διατηρούμε τα δικά μας πρότυπα και κριτήρια υψηλής ποιότητας για μηχανήματα, υλικά, καλοτεχνία και υπηρεσίες. Η βαθιά γνώση όλης της Ελληνικής αγοράς, σε όλους τους τομείς της επεξεργασίας κρέατος, έχει σαν αποτέλεσμα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των κατασκευαστών εξοπλισμών, τους οποίους αντιπροσωπεύουμε κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Παραμένει πάντα σημαντικό για μας, να καταλαβαίνουμε το εργασιακό περιβάλλον των πελατών μας, καθώς και τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας και των Κανονισμών που επηρεάζουν τη δουλειά μας και τώρα και στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που η SIVVAS A.E, ενίσχυε πάντα την ήδη τεχνικά δυνατή οργάνωσή της με έμπειρο, υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και εξειδίκευσης προσωπικό.

Η εταιρεία SIVVAS A.E. θέλει να αγγίξει τις ανάγκες των πελατών, έτσι ώστε, η επένδυση με την υποστήριξη της SIVVAS A.E., να είναι ευεργετική για την επιχείρηση του πελάτη. Εμείς έχουμε ως στόχο να έχουμε ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες μας, για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο αφιερώνει χρόνο και προσπάθεια για να ικανοποιήσει τους πελάτες μας. Είστε εσείς, όλοι μαζί: οι προμηθευτές μας, οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και το προσωπικό μας, που μας έχετε τοποθετήσει ψηλά και μας καταστήσατε κορυφαίους στην Ελληνική Αγορά.

Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε υπερήφανοι να δουλεύουμε μαζί σας και να προάγουμε τα αμοιβαία συμφέροντά μας.

Εάν ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες για τη δομή της εταιρίας, θα τις βρείτε εδώ: